BRUILOFTEN

Rhone Events & Congrescenter is al jarenlang de plek waar veel Amsterdammers officieel in het huwelijk treden, en dat is niet voor niets.

Op deze prachtige evenementenlocatie vind u de meest intieme zalen zoals de Edessa zaal, Ephesus zaal, Palmyra zaal en Atlantisch/Babylon zaal. Deze zalen geven uw bruiloft een koninklijke sfeer waar uw huwelijksplechtigheid een onvergetelijke belevenis zal worden.

Rhone Events & Congrescenter kan zorgen voor verschillende drankarrangementen en onze eigen chef kok denkt graag met u mee over de catering. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan zoals een drie-gangen diner, een walking diner of een buffet. We horen graag uw wensen en denken graag met u mee; niets is ons te gek. Daarbij hebben we samengestelde bruiloft arrangementen voor een mooie prijs. Maak gerust een afspraak om deze arrangementen te kunnen bespreken.

wed

Daarbij kunnen we u ook prachtige decoratie en andere benodigdheden bieden, zoals ballonnen, een bruidstafel, bloemen, limousine, fotograaf etc. Ook verzorgen wij muziek op deze mooie dag en hebben wij goede contacten met DJ’s speciaal voor bruiloften.

Kortom, uw bruiloft zal bij Rhone Events & Congrescenter een onvergetelijke dag worden.